Den mest kompletta air max360 basketballskor samlingen

Posted by admin 31/05/2018 0 Comment(s)

 

 

Air max360 mötte först den stora killen när han var kristallklart och skiljer sig från andra luftkudde som krokiga melon split datum utseende lockade ödmjukt tro att Q skal full efter foten är så.
Resultatet var en kopp, och det var ingen skillnad mellan känslan efter det första benet LBJ 7 och steg på brädet. Men det skulle ha varit så cups gå på, jag upplevde det tryck vägen N gånger, är skivstång squat hittas max360 kallt hjärta sakta smälter ---- Med elastiska!
Med tiden har denna elasticitet blivit starkare och starkare, och jag har inte kunnat släppa min hand och bli min favorit. De tidigaste air max360-sneakersna föreföll vara på Marions fötter. James 7 bör vara den första användningen av de nya luft max360 dubbla luftkudde skor, hade utseendet på denna par skor är helt enkelt fantastiskt extrema (ZK5 även populariteten av nederlag med samma period ...), men kan fortfarande inte stoppa dessa skor ljus , reklam färg, julfärg, alla stjärnor ett par bra färg för att se explosionen.
Under de närmaste åren använde LBJ tekniken för air max360. LBJ 8, lbj8low, lbj9 låg, lbj10low, lbj11low. Air max360 stark dämpning ger ett gott skydd för James, och det är inte konstigt att James gynnar denna teknik.

Med framgången med LBJ7 började Nike den galna vägen för air max360. Båda skorna vinner med många PE-färger och priset verkar vara nära 1300. Men hur är det med det rabatterade priset? . . Det ligger i linje med skomarknaden under dessa år.
Nate verkar vara särskilt nöjd med denna typ av skor inomhus-muskeltyp, från AF25 till denna hypermaxa, är ofta fotogena. Gnugga värmeluft max360 Nike lanserade också AIR JORDAN II MAX AIR MAX HYPERDUNK2011 och vissa människor känner oförklarliga skor. Bosh är också ett kluster av dessa max2011 fans. Samma år också ur luften max 360bb låga sådana klassiska skor, snygg, mångsidig färg med bra konsistens, så denna sko är också liten eld. Rondo har MAX360 i reguljärsäsongen och All-Star-spelet och han har verkligen ett center.

Air Max Hyperposite, vet inte om det är det sista paret med max360 basketbollsskor i NBA, men också många stjärnspelare. Och en del av landet inte har listats: Air Max 360 Diamond, Air Max Darwin 360, Air Max Sensation 2011, Air Max uptempo.

Nike Air max 360 är den starkaste dämpnings- och antivridtekniken. Så de flesta utrustade för att tvinga typ och efter spelare som eliminerar också kostnaden för kol platta. Luftkudde är extremt tålig (om det inte är punkterad eller rivas sidan), i princip kommer det att krossas läckagebekymmer.
Men för vanliga människors vikt, är gångtid av luftkudden för lång (2012 till i princip behöva trampa på för att öppna), skor är för höga leda till instabilitet i botten av den enda plats mår dåligt feedback, försäljning Priset är för högt och det är hans fel.
Airmax 360 är en uppenbara fördelar och nackdelar med vetenskap och teknik skor från Nike att starta en storskalig till fots och många spelare, men nu tona utom synhåll, påminner mig om den del av den gamla tekniken --shox