Den största luftkudden i historien, Air Max 270 känns väldigt bra

Posted by admin 27/09/2018 0 Comment(s)

 

 

Förra året tog Nike Air VaporMax på Air Max Day, som blev en fantastisk global sko. Jag tror att många vänner måste börja!

Samtidigt som de heta retro senaste åren, nästan alla av Air Max skor serie produkter har eftertraktade spelarna i världen, fick årets Air Max dag en aldrig tidigare skådad naturlig uppmärksamhet!

I går, har små serier fått en inbjudan att delta i verksamheten i temat Nike Air Max, och lära sig mer om denna erfarenhet dubbelt tillströmningen av människor rusar för att Air till fots Air max 270!

Den tjockaste Air Max luftkudden i historien!

Said Air Max 270 Air Max familj har den tjockaste kudden är ingen överdrift, en full 3,2 cm tjock kudde Air Max, så att du kan känna super bomber ultramjuka visuellt, som en gummiartad! Om du har ingen aning om Air Max kudde av 3,2 cm, Xiao Bian mäta tjockleken Air VaporMax kudde är ca 2,3 cm, tjocklek skillnad på nästan en centimeter! Vamp använde inte de senaste två åren Flyknit vävt material, men i ansiktet för att skapa ett integrerat nätverk engineering, Flyknit vävning teknik jämfört med det här projektet har en stor mesh nettoyta designen har en mer utmärkt andningsförmåga och skydd.

Air Max 270 faktiskt kombinerar retro skor Nike Air Max 93 Nike Air Max inspiration och 180, 270 av den luft Max U-formad kudde 93 och den synliga övre luft Max 180 kombineras.

Detta par skor är första gången Lifestyle konstruktion bygga ut de viktigaste begreppet fritid liv, att bryta bilden av den ursprungliga Air Max löparskor serien, blir samtidigt träffa Fashionabla och professionella löpare val.

Även delar Air Max 180 har en retro härkomst, men ett intressant stycke övre och asymmetriska design, är ett helt nytt perspektiv på tolkning av de nya medlemmarna i detta par Air Max familj, kan det sägas att komma upp med den perfekta kombinationen av retro reflekteras.

När det gäller färg, Air Max 270, nästan alla använder mycket igenkännbara ljusa färger av Air Max hälen kudde återges ut på det mest direkta sättet att lyfta fram de slående skor av soul, så att du tittar på klänningen kul!

Xiao Bian skor i handen det första intrycket är lätt, till fots efter att känna mer uppenbart, kan vi säga dessa skor är utformade för att effektivisera den extrema, vilket innebär att endast kärnan i design, dess väsen skapa ett par av lätt Casual skor.

Air Max hälen tjock kudde medföra mycket betydande fot känns mjuk skal är livsstilskoncept inte bara avspeglas i den yttre designen, men också ägna mer uppmärksamhet åt behoven hos vardagsbruk och komfort, feedback under gång hälen stressen Elasticiteten kan inte vara cool längre!

Även om det inte används Flyknit Air Max 270 vävda överdelar, men strumpa stil design ger fortfarande en tillräcklig känsla av paketet till fötterna och ansluten till hälen stödkudden utformning tillsätts för att öka stabiliteten i foten medan mer passande.