Herr Nike Air Vapormax 2018 Skor

Posted by admin 10/03/2018 0 Comment(s)

Air Max Day håller på att öppna. För att fira 30-årsjubileet av Air Max organiserade Nike en rad aktiviteter och avslöjade också många nya skor. Nu finns det ett annat spionskott av en misstänkt Nike Air Max 2018 på Internet. Det framgår av bilden att denna sko är mycket lik den tidigare utsatta Air Max DLX. Dess rörliknande nya mellansula och kortfattad men ingen brist på skiktade färgmatcher är lågmälda och konnotativa. Det sägs att denna sko också använder en dynamisk flyglinjeteknik och integrerade stövlar, så att skorna förbättrar komforten bekvämt. Det finns dock inga nyheter om detta par skor, om du är intresserad, var vänlig uppmärksam på våra uppföljningsrapporter.

 

Den årliga sommar Nike kommer att släppa en kudde skor, med hjälp av FLYKNIT sticka delar, inte bara cool men också mycket andas, har sommarförsäljning Nike Nike Air VaporMax 2018 Herr alltid bärhandtag. Luftkuddsskor som släppts i år är Air VaporMax. Vi är allmänt kända som 2018 atmosfärskudde, och nu är det särskilt populärt! (Följande bilder är verkliga bilder av Putian-skor, Pirater av kartan måste studeras)

Herr Nike Air Vapormax 2018 Skor Brown Gul Outlet Denna utvärdering är en silvergrå Air VaporMax. Övre är täckt med en liten stomata, sommaren är väldigt cool och skorna är fulla och eleganta.

Herr Nike Air Vapormax 2018 Skor Bla Vit Sale Air VaporMax använder en ny generation av luftkudde teknik är det mycket annorlunda än 2016 modeller, sulorna är helt transparent, vetenskap och teknik burst bord. Användningen av distribuerade luftkammare, energiåterkoppling och studsande. Tjockleken av luftkudden även varit betydligt tjockare, användning av material samvete ah! U-säkringsmönsterspår version, nötningsbeständighet och halkmotstånd är också bra, tjock gummidyna med ett block nedanför dynan kan förhindra vassa föremål till pierce Gasrum!