Innovation Air Vapormax löparskor utvärdering

Posted by admin 25/05/2018 0 Comment(s)

 

Årets mars 26 klassiska skor Air Max dag sammanfaller med 30-årsdagen av födelsen av Air Max 1 i denna årsdag kommer Nikes innovation officiellt till försäljning för Air Vapormax löparskor. Detta par löparskor, som kan omdefinieras som Nike Air, har blivit upprepade gånger utsatt sedan årets början och anses vara en av de mest efterlängtade skorna i början av 2017 och även året.
Air Vapormax debut vid toppmötet Nike Innovation 2016, detta par löparskor utformade ganska futuristisk, med sin stora luftkudde ny form av oro, sade tjänstemannen denna sko utvecklats under sju år. Tidigare i år meddelade Nike officiellt att Air VaporMax kommer att leda Air Max Days serie produkter, som kommer att släppas i mars för att demonstrera Airs revolution och innovation.

Luft Nike Air VaporMax 2018 Unisex största innovationen är att bryta den traditionella luft löparskor utformade, avlägsnar skummellansula, yttersula och gummibindemedel, etc. överskjutande delen, den nya Air Vapormax luftkudden så att endast skorna en enkel två delar: den övre och kudden .

Hela par skor Genombrott plats är Vapormax Air kudde att dämpa sig samman yttersula och skor, inte gummi yttersula inte måste se till slitstyrka. Nära marken delen av kudden utsprång med en granulär konsistens för att säkerställa greppet, utanför framfot och häl slitage utanför dessa områden har tjockare gummi bearbetning, för hållbarhet. Vapormax Luftkudde runt handflatan är uppdelad i två delar, till den mellersta spåret säkerställa att luftkudde skor böjning flexibilitet, men också kraftigt minska vikten av skon, så att Air Vapormax blev Air Max serien löparskor lättaste. Luftkudden är också utformad för att delas upp i enlighet med slingens kraftpunkt.

Volymen på luftkudden på framfoten är lägre än den på hälen, vilket orsakar en naturlig fram- och återgående droppe. Initiala känslan av foten får inte vara så stark som visuell och sensorisk återkoppling inte föreställt i framfoten så mjuk, den följs av en stark reaktion, försiktigt tvinga luftkudden kommer att kunna känna stammen. Luft Vapormax undantag av att den övre delen av sulan, skon överdelar med hjälp Flyknit woven, är lätt och andas dess största funktion denna teknik nu mycket mogen,, vävt nät ovanför tån för att säkerställa luftgenomsläppligheten är för stor, tå Kanterna och kroppens sida är mer täta vävda för att säkerställa styrka och stöd. Denna Air Vapormax Rea kan välja din vanliga storlek eller halva storlek.