Nike Air Max 95 Alla färg matchande Värdering

Posted by admin 12/05/2018 0 Comment(s)

 

Har 21 år av historia Nike Air Max 95 är en mycket klassiska skor, har lanserat ett antal segrar, inte antalet skor, Nike Air Max 95 all färg så mycket, och ofta introducera ny design ny färg för Alla tar färskhet. Idag kommer vi att ge dig några mer enastående uppskattning av färgmatchning.
1, Nike Air Max 95 uppskattning för allt färgen blå orange färg av denna luft max 95 använder sig av en betydande blandning av blå och orange-röd ton beslutar ensam på färgval har vunnit förmån för alla, med air max 95 Bilden av de klassiska skorna gör slitageffekten ännu effektivare. Det är förstahandsvalet för tillströmningar att gå ut på gatorna.
2, är Nike Air Max 95 uppskattning för allt färgen vit blå-svart färg vit blå-svart färg färg som vanligen används i många märken av skor, Nike Air Max 95 lanserade en ny färg motiv Svart / Spel Royal / Pure Platinum, vita skor, blå-svart tricolor Med en vitpussad mellansåle ger den övergripande känslan en ren och frisk känsla, liksom överfoten.
3, är en av 95 air max Nike Air Max 95 all färg gillande av "Independence Day" -serien färg Nike US Independence Day tema för att skapa en begränsad skor mycket, iögonfallande rött hela blå kantad med vitt mellansula perfekt återgivning av den amerikanska atmosfären, vit mellansula och en harmonisk blandning av rågummi yttersula, skapar den amerikanska flaggan i atmosfären samtidigt kommer air max 95 uppleva robust aktivitet presenteras framför.
4, Nike Air Max 95 all färg uppskattning av kylning Röd färg denna Nike Air Max 95 Chilling Röd färg med användning av ett nät, läder och syntetmaterialskikt av sömmar utgör den klassiska profilen, den övre gradient från svart till ljusgrå, och läckage av Den röda tonen blandas i snören, tungorna, Swoosh och luftkuddarna för att skapa en kontrasterande känsla samtidigt som de bär en vit inläggssula!
Nike air max 95 all färg uppskattning Värdering introduceras här, vilken föredrar du?