Nike air max 90 hyperfuse prm briljanta färger iögonfallande

Posted by admin 03/05/2018 0 Comment(s)

 

 

 

Airmax är en klassisk serie som Nike har blivit favoriserad av alla. Den visuella luftkudde designen har skapat den 25-åriga legendariska positionen för NIKE-märket. Att utforma en sko kommer många av sina idéer från händelser som inträffat eller kommer att hända i livet. Såsom air max 90 hyperfuse prm, skor från olympiska färger!

air max 90 Hyperfuse PRM är sommaren 2012 lanseringen av de nya skorna, ny teknik under lätta air max 90 Hyperfuse prm välsignelse, men också med de då upcoming OS i London ekon. Skor med de olympiska ringarna som färg, sammanvävda på den övre, skor är förutom att lyfta fram "air max" människor känner kraften av vetenskap och teknik, i själva verket [färg ringar, ger oss en annan typ av sensorisk, nya och innovativa Med färgutsmyckning är det mycket attraktivt för allmänheten! År 2013 lanserade Nike Air Max 90 Hyperfuse den amerikanska självständighetsdagen tema skor, röd, vit, blå färg, men också att air max 90 för utformning blåkopia var bilden av skorna med hjälp av lätta kompositmaterial för att bygga Hyperfuse Skorövre, för att skapa högre andningsförmåga för skor, håll fötterna torra och skapa bättre slitage. Eftersom detta avsnitt är att locka amerikanska självständighetsdagen tema, så tungan sys amerikanska flaggan mönster, är färg också en stor!

Nike Air Max 90 Hyperfuse svepte basket, löparskor industri, air max perfekt blandning av vetenskap och teknik Hyperfuse två, som vi bygger mycket bra skor, färg och innovativ design, men också för sko lägger till en stor försäljningsargument. Elleverantör i de kända sportbiblioteksnamnet skor, det finns luft max90 serien, ett par klassiska, bra skor, oavsett vilken tid är populär bland alla välkomna, men biblioteket namn skor och mer skor så snabbt att plocka !