Rekommendera de senaste Air Max 97 skor

Posted by admin 07/04/2018 0 Comment(s)

Så att idag denna skola outfit, lägga ett par år sedan, kanske har inte fastställts: inte svårt att hitta skor som du kan känna i grunden, Air Max 97 denna speciella form, kommer det inte överensstämmer med den vanliga "skönhet" standard - varför skulle vi tänka hårt i ett par "skor" (trodde ett tag nu, dessa ord i mitt minne, som om ungefär lika "pappa skor" ord) att spendera tid på?

 

Under trippel effekt men under de senaste två åren, Nike Air Max Dagverksamhet, återkomsten av retro sneakers, liksom prestanda kläder, "Ghost in the Shell", som företrädare för "snar framtid kultur" av ökningen, det har varit en stor chans retro löparskor älskare bisyssla Air Max 97, återvände till folkets syn, och var känd som "La Silver" Italien inte notera är att det ska bli det högsta marknadsvärdet på nästan två år av grav serie av Air Max skor en sektion.

Ännu nyligen såldes den i alla stora globala Nike-kanaler, butiker och energibutiker, utan undantag, fanns det ett omedelbart säljande fenomen. Ett par silver löparskor retro - i det förflutna inte hörs och "explosion modeller" för att länka samman Nike Air Max 97, och därmed på kort tid att ockupera utrymmet i världens ledande sociala nätverk plattform, långt bortom den sista Nike jag vill skruva upp, precis som Air en av de oumbärliga Ganso stil Air Max skor serier historia Max 95.

För en tid, de som ofta Gosha Rubchinskiy, CE, slott, Supreme och annan utrustning som en daglig gata, retrostil älskare, Air Max 97 betraktas också som en blandning av obligatoriska punkter: Intressant, inklusive Nike den officiella, nästan allt om Air Max 97 färg inspiration rapporter är att dess design inspirerad av "japanska hög hastighet bullet train", men i själva verket, enligt "Air Max 97 du inte vet 20 saker KOMPLEX släpptes förra året "jag hänvisade till huvud inspiration för designern Christian Tresser, men det är har en mountainbike metalliska beläggningar. Jo, designen som kommer från livet är den coolaste ... Men självklart är "silver bullet" snyggare än "silver mountainbike".

 

I korthet nu "fula vacker" Vinden var så populär, Air Max 97 frågan om skönhet och fulhet, verkar inte nödvändiga purister - bära den i alla fall, och du verkligen inte kommer att vara samma som för några år sedan, ansågs vara en underlig och jord ... så tänker på det, varför gjorde på eminem bär Air Max Tailwind 2010 i MV, verkar den punkt att ha fått det så