Revolutionär innovation av luftkudde Air Vapormax löparskor utvärdering

Posted by admin 25/04/2018 0 Comment(s)

Årets mars 26 klassiska skor Air Max dag sammanfaller med 30-årsdagen av födelsen av Air Max 1 i denna årsdag kommer Nikes innovation officiellt till försäljning för Air Vapormax löparskor. Detta par löparskor, som har omdefinierats som Nike Air, har blivit upprepade gånger utsatta sedan årets början. Det kan betraktas som en av de mest förväntade skorna i början av 2017 och även året.

Air Vapormax debut vid toppmötet Nike Innovation 2016, detta par löparskor utformade ganska futuristisk, med sin stora luftkudde ny form av oro, sade tjänstemannen denna sko utvecklats under sju år. Tidigare i år meddelade Nike officiellt att Air VaporMax kommer att leda Air Max Days serie produkter, som kommer att släppas i mars för att demonstrera Airs revolution och innovation.

 

Luft Dam Nike Air Vapormax KPU TPU Skor Rosa Vit Clearance största innovationen är att bryta den traditionella luft löparskor utformade, avlägsnar skummellansula, yttersula och gummibindemedel, etc. överskjutande delen, den nya Vapormax luftkudden så att endast skorna en enkel två delar: den övre och kudden . Hela par skor Genombrott plats är Vapormax Air kudde att dämpa sig samman yttersula och skor, inte gummi yttersula inte måste se till slitstyrka. Nära marken delen av kudden utsprång med en granulär konsistens för att säkerställa greppet, utanför framfot och häl slitage utanför dessa områden har tjockare gummi bearbetning, för hållbarhet.

Vapormax Luftkudde runt handflatan är uppdelad i två delar, till den mellersta spåret säkerställa att luftkudde skor böjning flexibilitet, men också kraftigt minska vikten av skon, så att Air Vapormax blev Air Max serien löparskor lättaste. Luftkudden är också utformad för att delas i förhållande till fotens kraftpunkt. Volymen på luftkudden på framfoten är lägre än den på hälen, vilket orsakar en naturlig fram- och återgående droppe. Initiala känslan av foten får inte vara så stark som visuell och sensorisk återkoppling inte föreställt i framfoten så mjuk, den följs av en stark reaktion, försiktigt tvinga luftkudden kommer att kunna känna stammen. Dam Nike Air Vapormax Flyknit 2018 Skor Vit Rosa Luftkudde runt handflatan är uppdelad i två delar, till den mellersta spåret säkerställa att luftkudde skor böjning flexibilitet, men också kraftigt minska vikten av skon, så att Air Vapormax blev Air Max serien löparskor lättaste. Luftkudden är också utformad för att delas i förhållande till fotens kraftpunkt.

 

Volymen på luftkudden på framfoten är lägre än den på hälen, vilket resulterar i en naturlig fram- och återgående droppe. Initiala känslan av foten får inte vara så stark som visuell och sensorisk återkoppling inte föreställt i framfoten så mjuk, den följs av en stark reaktion, försiktigt tvinga luftkudden kommer att kunna känna stammen. Skorna använder också Flywire-flyglinjeteknik, snören direkt genom flyglinjen, dra åt snören så att den övre kan passa fötterna och ge sidostöd. Den främre tåen till hälen är täckt med ett lager av täckfilm, vilket ökar styrkan på den övre och garanterar också hållbarheten hos den stickade övre och undviker friktionsskador. Air Vapormaxs tunga sys i kroppen, och den integrerade övre tillåter tungan att undvika irriterande avrinningar. Både tungan och kragen på skon är konstruerade för att vara elastiska så att överkanten på ankeln passar bättre och är vacker att bära.

Som en löpsko talar Air Vapormax fortfarande med den verkliga körprestandan. När joggning kudde dämpande fotsulorna ett fåtal områden i uppenbar känsla när man går mindre intensiv foten sprang gradvis anpassa sig efter några kilometer. Luft Vapormax betydligt mer lämpade för hela handflatan efter handflatan eller den lag av löparna sprang efter försänkta i botten av handflatan för att låta bottenframfoten övergången mycket smidig, plus palm återkoppling efter stor kapacitet luftkudde, eller till och med driva Känslan av att springa. Bära grund Vapormax Air kudde stor kapacitet, så behovet av en starkare återkopplings marken racing löpare eller marken framfoten löpare, skon och är inte lämplig för hastighet, Air Vapormax mer lämpade för daglig jogging eller träning. Sko tyngdpunkten är hög, lämplig för att köra på en platt väg eller spår, om de dåliga vägförhållandena, blir skorstabiliteten något sämre.

En annan viktig fråga är mycket Vapormax luftkudde hållbarhet frågor, många människor oroar liv efter att ha sett kudde sko, knyt en dålig problem att vara rädd skräp och så vidare. I själva verket har den spåriga såldesignen kraftigt minskat den faktiska kontakten hos skorna med marken. Jämfört med tidigare Air Max-skor har risken för bundet minskat kraftigt. Dessutom är slipfria partiklar på utsidan av luftkudden mycket svåra och behöver i grunden inte oroa sig för oavsiktlig skada på luftkudden. Air Vapormax löparskor fokuserar inte bara på funktionell prestanda för löpning, men har också potential att bli ett modeobjekt. Fantastisk design och sval luftkudde i daglig motion kläder kommer definitivt att fånga folks uppmärksamhet, gör du en mest omtalade, inte bara för hälsan utan också för hälsan i USA. Air Vapormax har också släppt ett antal joint ventures med modebranschen, som är en kombination av mode- och sportteknik. Air Vapormax löparskor genombrott ger teknisk innovation och revolutionerande luftkudde löparskor, tror vi även i framtiden kommer Vapormax Air kudde användas på ett bredare utbud av produkter. I årets 26 mars Air Max dag, med Kiss My Airs attityd, förväntningar Air Vapormax kom officiellt framför oss.